Йоана Сашова зарадва почитателите си с премиера на своята нова песен „Сърце нямам“. Заглавието на парчето бе избрано от феновете чрез гласуване в Инстаграм. Сред останалите опции бяха имената „Какво ми причини“ и „Сърце“.

Специално за Ladyzone.bg певицата обясни решението си по следния начин: „Исках да видя какво ще кажат феновете ми по въпроса. За мен тяхното мнение е много, много важно. Исках да видя как те го усещат“. Изборът на заглавие Йоана определя като „най-сладката част от процеса“ по работа върху ново музикално произведение.

Работата по „Сърце нямам“ се случва с изключителна лекота. В подкаста ни „Малки разговори“ финалистката от „Гласът на България“ разкри, че любимото й време да твори е „вечер и по-скоро нощем“, затворена в спалнята с китарата си. Но този път нещата се случват различно. „Текста го имах 2-3 седмици преди да дойде мелодията“, споделя тя.

След това талантливото момиче представя своята нова песен на човека, на когото има най-голямо доверие, а именно на баща си.

„Остана си моята версия като текст и музика, само аранжиментът доработихме“, допълва Йоана.

За дни организират и видеореализацията на „Сърце нямам“, която този път е поверена на режисьора Добромир Николов.

Текстът на „Сърце нямам“ представя лирическата героиня, която се намира в омагьосания кръг на токсична връзка.

„Да кажем, че тази песен е посветена на всички хора, на които хем им се случват нещата с даден човек, хем не се случват. Хем има един хубав момент от етапа на отношенията с този човек, а пък в следващия момент нещата са тотално различни. И ти си на някакъв кръстопът, на който се чудиш какво се случва с вас“, разкри Йоана специално за Ladyzone.bg.

Игра на котка и мишка

Повече от любопитен е часът, който Йоана избира за премиерата на „Сърце нямам“. В публикацията си в социалните мрежи тя бе написала „Довечера, веднага след „Ергенът“ ви очаквам в моя YouTube канал“.

Защо избира този определен час? „Защото аз съм голям фен на предаването и исках първо да го изгледам“, признава тя. Докато гледала епизода на новото си любимо риалити, на телефона на младата певица не спират да валят обаждания и съобщения от нетърпеливи приятели и фенове. „Не очаквах чак такъв интерес“, добавя Йоана.

Към този момент момичето с китарата не пожела да разкрие своята фаворитка от „Ергенът“.

„Имам своите наблюдения върху предаването, но искам да ги запазя в тайна. Ще видим накрая, ако победи тази, която аз искам - ще кажа!“, коментира тя хитовия формат по bTV.

Изпълнителката на „Сърце нямам“ разказа, че се е запознала с Виктор Стоянов от "Ергенът" съвсем случайно по време на участие в друго предаване, и е останала изключително впечатлена от неговите харизма, интелигентност и обноски.