Последното нещо, за което искаме да си говорим през лятото, е зимата. С предстоящата премиера на втората част на „Замръзналото кралство“ е невъзможно да избегнем тази тема. Филмчето на Дисни отново ще стопли сърцата ни, разказвайки приключенията на двете сестри и техните верни спътници.

Снимка: Forum Film

"Замръзналото кралство" се превърна в една от любимите истории на малки и големи. Първият филм завладя сърцата на много деца и родителите им с историята на двете сестри Елза и Анна. Любимите герои се завръщат с втора част, където отново ще ни радва неповторимото изкуство на анимацията.

Снимка: Forum Film

Опасности ще дебнат от всеки ъгъл двете сестри, които заедно с техните верни спътници ще се впуснат в ново приключение. Наситено с красиви кадри, анимацията ще развълнува всекиго, който влезе в кинозалата. Най-забавните герои като сладкото снежно човече Олаф и еленчето Свен отново ще разсмиват децата.

Снимка: Forum Film

Способностите на Елза са големи, но дали ще е възможно да „замръзне“ злото завинаги? Ще можете да разберете какво ще се случи с магическото кралство Арендел и как ще завърши приключението на смелите герои от 22 ноември в кината. Лентата ще излезе във форматите 2D, 3D и IMAX 3D.