.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трейлърът на "Замръзналото кралство" 2 пощури феновете: Бисексуална ли е наистина Елза?

LadyZone.bg | преди 31 седмици
Феновете пощуряха: Това ли е гаджето на Елза?
Откакто е излязъл филмът, има спекулации за сексуалната ориентация на героинята

Не един, а двама нови герои влизат в така очакваната втора част на анимацията на Дисни "Замръзналото кралство" 2. Това става ясно от трейлъра, който бе пуснат навърх Свети Валентин. И социалните мрежи пощуряха – е ли мистериозната дама от трейлъра сърдечната приятелка на Елза.

Е, колкото и да им се иска на някои да скандализират обществото, други имат различна теория – вероятно образът на момичето, което влиза в продължението на получилата две награди "Оскар" анимация, е майката на Анна и Елза на младини, твърдят от ign.com.

Откакто е излязъл филмът, има спекулации за сексуалната ориентация на героинята. Нищо в трейлъра обаче не навежда на мисълта за любовна интрига. Това не означава, че няма да има любов, но трейлърът по-скоро показва как Елза пробва имат ли предел възможностите й. Тя излиза извън Арендел вероятно, за да открие първоизточника на силата си, за да може да я разбере и овладее напълно.

Момичето, за което всички твърдят, че е потенциалната любов на Елза, прилича на дете. Освен това в сцената, в която се появява, изскача и вторият, непознат до този момент герой – юноша. Тази двойка вероятно са родителите на Анна и Елза като млади – крал Агнар и кралица Айдуна. Предположението на ign.com е, че има връщане назад във времето

Вероятно пътуването, което трябва да доведе до разгадаването на суперсилата на Елза, е свързано точно с достигане на мястото, където нейни родители са отключили тази сила. Може би крал Agnarr и кралица Iduna не са мъртви. Никой не знае какво е станало с тях, след като корабът им се изгубва в морето.

Така че трейлърът не потвърждава да има любовен елемент, свързан с Елза, но не го и отрича. Трейлърът по-скоро набляга на историята за себеоткриването. Какво мислите вие, има ли интрига?

Филмът "Замръзналото кралство" 2 излиза по кината в САЩ този ноември.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите