.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кейт Мидълтън даде най-сладкия отговор на въпроса „защо не носите роклята на принцеса Елза?“

LadyZone.bg | преди 17 седмици
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Малко момиченце, което е фен на Кейт Мидълтън, получи важен урок в живота – научи, че принцесите в реалния живот невинаги носят рокли. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха на посещение във ферма в Кумбрия, където се запознаваха с две сестри, едната от които подходи с присъщата за възрастта си срамежливост, докато баща й се здрависваше с Кейт и обясняваше на едната си дъщеря, че това е принцеса.


„Тя иска да знае дали ще носите роклята на принцеса Елза...“, се обръща в следващия момент таткото към херцогинята, препредавайки думите на по-малкото момиченце.

Всички знаем, че Кейт има суперпринцесешки сили и винаги знае какво да отговори в напечени ситуации.

Кейт Мидълтън даде най-сладкия отговор на въпроса „Защо всички снимат теб?“, зададен от малко момиченце


„Знам, съжалявам. Дойдох с панталони и яке, защото ми предстои среща с овце.“

Признаваме, че Кейт винаги е в добро разположение на духа, когато става дума за деца, а и никак не й липсва чувство за хумор и одухотворяваща енергия, която разпръсква около себе си.

И ако си мислите, че Катрин не притежава роклята на принцеса Елза от „Замръзналото кралство“, то трябва да ви кажем, че грешите. През 2017 година съпругата на Уилям се появи на вечерно събитие с точното копие на тоалета на героинята от анимационното филмче. Дизайнерът на „роклята на Елза“ в случая беше Jenny Packham.

"Замръзналото кралство 2" с нов трейлър"Замръзналото кралство 2" ще стопли сърцата ни през ноември
кейт мидълтън
Снимка: Getty Images/Guliver PhotosСлед милия разговор със сестрите Кейт и Уилям се отправиха за среща с най-обичайните представители и обитатели на една ферма – овцете. По-интересното е, че херцозите се включиха в стригането им – разбира се, с помощта на опитни и обучени служители. Забавни моменти от стригането може да видите във видеото горе.

кейт мидълтън
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите