В каталога на VOYO вече са налични няколко актуални немски романтични комедии, които са добър избор за уикенда или когато искате да се разтоварите с нещо леко и приятно.

Без да се бавим повече с излишни обяснения, ето ги и тях:

"Моят нов любовник" - Верена подава молба за развод, след като разбира, че нейният съпруг Кристиян й изневерява с младата адвокатка Клаудия. При развода Кристиян, който е собственик на голяма фабрика за производство на дрехи, оставя на Верена отдела за плетени облекла, който е в тежко финансово състояние. Той самият запазва контрол над останала част от бизнеса, която се развива доста успешно.

За да спаси бизнеса си, Верена заминава за Берлин, където има уговорена среща с евентуален инвеститор в лицето на Естел. По пътя тя претърпява инцидент. От неприятната случка я избавя атрактивният "стилист" Леон, чиято истинска професия всъщност е стриптийзьор при "Мечтаните мъже". Ще успее ли Верена да запази своята част от фабриката и да устои на съблазнителния си нов познайник…

"Той, тя и 13 деца" - Леон е единствен наследник на фабрика за производство на порцелан, която в настоящия момент е под контрола на неговия чичо Уолтър. Той обаче не притежава нито бизнес усет, нито амбиция да развие производството. В близост до фабриката живее Естер, която сама отглежда 13-те си деца – 5 нейни и 8 сираци. Тя обитава къща, която се разпада и въпреки помощта на Сол, старият работник от бащината й ферма, парите за ремонт на дома й не достигат. В същото време от Агенцията за закрила на детето изисква от нея да оправи къщата, а местната банка отказва да й даде заем. Банкерите се надяват Уолтър да купи земята на Естер и да разшири фабриката.

Самият Уолтър има коварен план – той изпраща Леон да съблазни Естер и да й вземе земята. След като Леон попада на 13-те деца, той се паникьосва и си тръгва. Надявайки се да умилостиви Агенцията за закрила на детето, Сол започва ремонт на покрива на къщата на Естер. За съжаление, претърпява инцидент и е сериозно ранен. Намирайки отново кураж в себе си, Леон прави нов опит с Естер и без да е очаквал, се оказва ангажиран с ремонта на покрива. Докато се опитва да й помогне, той се надява да я убеди да продаде къщата. Скоро двамата се сближават и Леон се нанася да живее при нея. Но тъй като децата са навсякъде, всичките му опити за саботаж пропадат.


"Голата истина" - Хелмут и Сабине управляват най-стария немски клуб на нудистите – "Спортният клуб на свободата", в който живеят заедно с децата си Якоб и Роса. Когато имотът е продаден на бизнесмена Дийтер, той решава да посети клуба заедно с дъщеря си Натали. Консервативният Дийтер очаква, че ще намери един обикновен спортен клуб, но вместо това се натъква на група хора, правещи гимнастика във водата… голи. Това поставя пред него въпроса да поднови ли договора за наем на Хелмут и Сабине.

"Мачо под прикритие" - Том е типичният мачо – пише за автомобилно списание, обича да пие бира с приятели и да се забавлява с различни жени. Целият му досегашен живот е поставен на карта, след като разбива чисто ново Мазерати по време на тест-драйв и бива уволнен. Скоро след това приятелката му го напуска, а той самият е принуден да си търси нова работа поради силен недостиг на пари.

Пред Том се открива една възможност – да пише в женско списание, но цената е прекалено висока. Главният редактор, също изявен мачо, наема само жени и хомосексуалисти. И се започва един маскарад – Том навлича прилепнали и откровено женски дрехи, "изнежва" си жестовете и започва да говори за мода и изкуство. Получавайки работата обаче Том разбира, че трябва да поддържа своя нов имидж за постоянно.

"Миа и милионерът" - Миа е талантлива журналистка, която се надява да бъде повишена в главен редактор. Ето защо е съкрушена от новината, че бившият й приятел е назначен на тази длъжност и той ще бъде новият й шеф. Огорчената Миа веднага отива при своя издател и успява да го убеди да й даде възможност да се пребори за поста. Ако тя успее да докаже, че може да се справи по-добре, то позицията ще бъде нейна. Решена да отмъсти на своя съперник, Миа се впуска в търсене на перфектната история.

Случайно тя попада на следната обява: "Милионер търси атрактивна, независима жена с цел брак, която иска да има деца. Наградата е 1 млн. евро" и преценява, че от това ще излезе страхотна история. Миа решава да се отзове на обявата и след това да напише горещ материал за този рядък и арогантен тип мъже – за тези, които вярват, че могат си да купят еманципирана жена.

Това, което тя не подозира е, че обявата не е пусната от милионер. Всъщност това е капан, заложен от друг журналист – Стани, чиято цел е да напише материал за жени, които претендират, че са независими, но всъщност търсят мъж, който да ги издържа. Това, което Миа не очаква е, че ще се влюби в този милионер и целият й свят ще се преобърне…

"Любовен билет" - Джаки работи в известна рекламна агенция и е влюбена във Фредерик – синът на богато и властно семейство на издатели. Въпреки че е доказала професионализма си в агенцията, тя с неохота е приета в семейния елитен вътрешен кръг. Най-вече майката на Фредерик счита, че тя е недостойна за сина й. Пренебрегвайки снобското отношение на майка си Фредерик предлага на Джаки да се оженят.

Изпълнена с радост, тя се връща у дома, за да каже на баща си добрата новина. Но това не е единствената причина за завръщането й: Джаки трябва да се изправи лице в лице с Том, за когото е все още омъжена. Навремето той й е изневерил, вследствие на което тя е изпълнена с гняв и разочарование. Сега, когато двамата се срещат, става ясно, че все още има любов между тях. Въпреки това, Джаки иска Том да й даде развод, което той не е склонен да направи, защото все още я обича…

"Свръхдоза любов" - Тино е истински женкар и си го знае. Няма жена, която да може да устои на чара му, а и той не е от този тип мъже, които се дърпат. Увлечен в преследване на нови завоевания, Тино прави непростимото – той съблазнява годеницата на брат си точно на сватбата им.

Той решава, че му трябва професионална помощ и се включва към група за лечение на пристрастеността от... секса! Каква е обаче изненадата му, когато открива, че бъдещата, по настоящем бивша съпруга на брат му също е там. Явно и тя е стигнала до извода, че й трябва помощ.

"Моята голяма турска сватба" - Гьотц има почти невъзможната задача да впечатли взискателните родители на своята любима Айлин. Единственият проблем е, че семейството на Айлин е мюсюлманско... и много държи на традициите, а Гьотц, като друговерец, изобщо не се вписва в тях... Той решава да действа твърдо, за да не изпусне любовта на живота си и да докаже на семейството, че и той е достоен за ръката на Айлин. Но това в никакъв случай не означава, че препятствията, през които трябва да премине ще бъдат лесни.

"Целувки от Гърция" - В личния живот на 30-годишната Ванеса всичко е много добре организирано, особено когато стане дума за годеника й Тим. Когато той заминава по работа в Гърция, Ванеса трескаво продължава със сватбената подготовка. По време на телефонните им разговори обаче Тим звучи все по-малко ентусиазиран за сватбата. Докато един ден, съвсем спонтанно, Ванеса опакова багажа си и решава да посети годеника си, за да говорят очи в очи. В самолета тя се запознава с привлекателния Янис, който пътува за Гърция, за да посети дядо си Коста.

Янис предлага на Ванеса да й помогне да си върне обратно Тим. В замяна, той иска от нея да се преструва на негово гадже, заради упорития и старомоден Коста. В Гърция те откриват, че Бети е причината за дистанцирането на Тим от Ванеса. Ванеса е съкрушена, но това изобщо не отказва Янис да получи своето.

Междувременно можете да се възползвате от промоцията за нови абонати – 7-дневно и безплатно тестване на VOYO. Още за нея - прочетете тук