Тома Здравков започна ударно 2021 г. с нов разтърсващ сингъл - "Rockstar", в който се разказва за сина на Луцифер и неговия завет.

Историята продължава и в наши дни, където лирическият герой е бунтар, който не се примирява с нищо и следва непреклонно своя път - неприятностите го преследват, но рокендролът винаги е с него. 

Снимка: YouTube/@TomaBand

Тома Здравков стана известен като победител в музикалното реалити шоу "Мюзик Айдъл 2" по bTV през 2008 г.

Момчетата от бандата твърдят, че са търсили стила и звученето на осемдесетарския олд скул рокендрол, типичен за банди като Уайтснейк, Бон Джоуви и ZZ Top, за което много им е помогнал Оги Кьосовски от "Контрол", който миксира и мастерира песента.    

Парчето е придружено от въздействащ видеоклип, който е дело на Момчил Тошев.

"Rockstar", чиито автори са Тома и Иван Попов - Arthur, е една песен, която увековечава великите рок звезди на 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век.

Един химн, в който музикантите възпяват тези странни, ексцентрични и крайни на моменти рок величия, които си падат по мадамите, пиячката и силните усещания. 

Тома и компания категорично заявяват, че рокът не е мъртъв като "Rockstar" е заявка да бъде химн, носещ носталгия по златните години на рокендрола; химн за проповедниците на истинската, мощна, разтърсваща музика, която ще остане вечна.