Криско представи новия си клип „Тука тука“.

„Ти си много палава катерица шашава
мога мога мога да ти кажа само машала.

Парти си настроена кучка разгонена
даже си навита връзката ни да е отворена“ – пее Криско в песента, която е с негови текст и музика.

Снимка: instagram.com/kriskobeats/

В промотирането на новото парче на Кристиан Талев, както е рожденото име на музиканта, участва и неговата красива половинка Цветелина Петрова.

Снимка: instagram.com/kriskobeats/

Танцьорката кърши професионално снага в клип, заснет най-вероятно в дома на семейството.

Снимка: instagram.com/kriskobeats/

„Жена ти обра погледите и от мъжко и от женско“ и „Яко е жена ти как ѝ даваш на танцува така“ са част от коментарите под Инстаграм публикацията.

36-годишният Криско използва новия клип, за да промотира големия си на 1 март 2025 г. в Арена София.

Наскоро музикантът бе в САЩ, където преговаря с екипа на Кание Уест, за да ползва за концерта неговата огромна сцена, висока, колкото 5-етажна сграда. 

„За съжаление, не се видяхме с авера от Чикаго, само с неговия екип. Искаме концертът да е нещо различно и мащабно. Поетапно ще обявяваме гостите. Скоро ще кажем за първия – всички девойки много го харесват, той е Енрикето на Балканите“ –сподели Криско в началото на юни в „Преди обед“ по bTV.

Той разказа и как се е появил трендът „Старият Криско“.

„Причината е в Тик-Ток. Там нещо завърти ли се, не можеш да го спреш. Там се възродиха някои мои стари хитове и хората започнаха да пишат „Липсва ми старият Криско“. Затова направих концерти с тази тема. Едно време някои родители се възмущаваха от песните ми, сега аз се възмущавам от текстовете си“ – призна бащата на две деца.

Той допълни, че родителството очовечава, вкарва в релси човека и го прави по-отговорен. Самият той набляга на здравословното хранене, спортува и чете по 2 книги на месец. Основно свързани с бизнес, инвестиции и забогатяване.

През лятото Криско планира няколко концерта на морето, които ще бъдат като подготовка за големия коцерт на 1 март 2025 г.