Криско гостува в „Преди обед“ скоро след завръщането си от САЩ, където преговаря с екипа на Кание Уест и отиде на риболов в Маями, но не хвана нищо.

„Ходих в САЩ заради предстоящия ми концерт в Арена София на 1 март 2025 г. Доста време има дотогава, но пък сега билетите са по-евтини. То е все едно да купиш имот на зелено. После можеш да ги продадеш по-скъпо“ – пошегува се Криско.

Певецът е преговарял с екипа на Кание Уест, за да ползва за концерта неговата огромна сцена, висока, колкото 5-етажна сграда.

Снимка: bTV Media Group

„За съжаление, не се видяхме с авера от Чикаго, само с неговия екип. Искаме концертът да е нещо различно и мащабно. Поетапно ще обявяваме гостите. Скоро ще кажем за първия – всички девойки много го харесват, той е Енрикето на Балканите“ – поясни загадъчно музикантът, който вече 18 години е на сцената.

Снимка: bTV Media Group

Той разказа и как се е появил трендът „Старият Криско“.

„Причината е в Тик-Ток. Там нещо завърти ли се, не можеш да го спреш. Там се възродиха някои мои стари хитове и хората започнаха да пишат „Липсва ми старият Криско“. Затова направих концерти с тази тема. Едно време някои родители се възмущаваха от песните ми, сега аз се възмущавам от текстовете си“ – призна бащата на две деца.

Снимка: bTV Media Group

Той допълни, че родителството очовечава, вкарва в релси човека и го прави по-отговорен. Самият той набляга на здравословното хранене, спортува и чете по 2 книги на месец. Основно свързани с бизнес, инвестиции и забогатяване.

Снимка: bTV Media Group

През лятото Криско планира няколко концерта на морето, които ще бъдат като подготовка за големия коцерт на 1 март 2025 г.