Още един инцидент беляза снимките на новия филм за агент 007 (№25 в поредицата). След експлозия на снимачната площадка един от работниците в студиото е бил ранен, след като част от декорите са се срутили. Подобно нещо не се случва за пръв път. Премиерата на филма вече веднъж беше отложена с 6 месеца и по всичко изглежда, че ще се забави дори повече. Някои от хората в екипа дори се шегуват, че филмът е прокълнат.

Преди три седмици пострада и звездата на Даниел Крейг, който изпълнява ролята на самия Джеймс Бонд. По време на снимките в Ямайка актьорът е наранил коляното си и се е наложило да бъде опериран. Това наложи цялата работа по все още неозаглавения филм за британския таен агент да бъде спряна за две седмици.

Проблемите с проекта започнаха още в началото. За режисьор на филма беше избран Дани Бойл, най-известен с работата си по „Трейнспотинг“, „Беднякът милионер“. Само след няколко седмици работа по сценария обаче, Бойл се оттегли. Режисьорът обясни решението си с „творчески различия“ с продуцентите на филма. Това стана три месеца преди планираното начало на снимките и наложи преместването на премиерната дата за април 2020 г.