София Бобчева и Александър Кадиев попадат в „Игра за двама“. Актьорите влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие и пресъздават образи от ежедневието ни – продажните плеймейтки, корумпираните политици, псевдопатриотите, вечно неразбраните интелектуалци, измамниците автотърговци и други.

„Игра за двама“ е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените. Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В постановката, режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла. Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.

Сценограф на постановката е Ивелина Минева, а автор на музикалното оформление е Стефан Здравески.

Премиерата на спектакъла ще бъде в София на 15 февруари в Открита сцена „Сълза и смях“. През март и април предстоят и премиерни дати на представлението в Пловдив, Варна, Бургас и Лондон.

Билети:

15 февруари, София: https://bit.ly/33JduuJ

12 март, Бургас: https://bit.ly/3IbQDqm

13 март, Пловдив: https://bit.ly/3Kewulr

24 март, Варна: https://bit.ly/33jcrBV

9 април, Лондон: https://bit.ly/3nuwgN9