Ако някога сте попадали на сериала “Слънчева Филаделфия” когато го даваха (в по-късните часове) по bTV Comedy, няма начин да не сте го запомнили, защото трудно ще намерите по телевизията по-откачен сериал. Тази седмица историята за петимата приятели, които управляват най-пропадналия бар във Филаделфия, получи зелена светлина за 15-и сезон. С това “Слънчева Филаделфия” задмина рекорда на сериала от 50-те и 60-те години “Приключенията на Ози и Хариет” и се превърна в на-дълго продължаващият игрален комедиен сериал в историята на телевизията.

Разбира се, 15 сезона не изглеждат много на фона на анимационни комедии като “Семейство Симпсън” (32 сезона), но повечето игрални комедийни сериали не издържат повече от 10. Шегите рано или късно се изчерпва, а актьорите започват да настояват за повече пари или просто искат да продължат кариерата си в друга посока.

Снимка: Getty Images

“Слънчева Филаделфия” изглежда има неизчерпаем запас от непристоен хумор и безумни ситуации, в които героите да попадат. Екипът също изглежда много сплотен, тъй като актьорският състав не се е променял от началото на сезон 2, когато към бандата се присъедини Дани де Вито.

Снимка: Getty Images

Създатели на сериала са Роб МакЕлъни, Глен Хауъртън, които също така изпълняват две от главните роли.

“Слънчева Филаделфия” не е сериал за всеки вкус, но има доста фанатични почитатели, които откриват в него последната автентична комедия във време на безпрецедентна автоцензура. За създателите на сериала няма забранени и твърде чувствителни теми.

Снимка: Getty Images

Сезон 15 би трябвало да започне в края на тази година, но заради кризата около пандемията е възможно да бъде отложен за началото на следващата.