Готови ли сте за нещо различно?

Какво ще кажете за една среща с най-доброто от съвременните музика и танци, гарнирани с фънк, соул, джаз и хип-хоп?

Още по-конкретно – искате ли да станете свидетели на разнообразни битки в стил стрийт танци (брейк, попинг, уокинг, хип-хоп и хаус (някои от тях за първи път в България)), но освен това да видите няколко много интересни прожекции, да потанцувате на специални партита, да присъствате на яки концерти и да се включите в разнообразни семинари? Всичко това, придружено от специална гала вечер с най-добрите ърбан танцьори на Балканите?

В случай, че всички гореизброени ви говорят нещо или пък не ви, но искате да научите повече по въпроса... то тогава вашият фестивал се нарича Jam On It. Той ще се случи в дните между 6 и 9 октомври на няколко интересни места в столицата - да, включителни и директно на улицата, и приветства всеки, който се чувства привлечен от градската култура и всичко любопитно и вълнуващо, което може да се случи в една такава.

Това всъщност е дванайсетото издание на феста и освен танци, тази година ще има и фотографска изложба, a специално за хората, които обичат да семплират, композират и да се ровят из стари плочи за безценните звуци – ще дойдат King of the Beats - съвсем и най-директно от Англия.

За да бъдете част от това приказно приключение е достатъчно да се настроите на някоя от следните честоти: вдъхновение, енергия, любов, радост, свобода, знание, развитие. Ако се чудите как е започнало всичко: Jam On It се ражда през 2003-та година в София благодарение на група млади хора, отдадени на хип-хоп, фънк, соул, джаз ритмите и стрийт танците (Sleepwalkingz crew).

Повече за програмата на фестивала, подгряващите събития и участниците в него - очаквайте скоро тук.

Just Jam On It!