Докъде е способен да стигне един човек, за да получи това, което желае. Тази тема разглежда премиерният за България сериал „Моята опасна жена“, който потребителите на платформата Voyo ще могат да гледат от 20 май.

Снимка: VOYO.BG

Историята в сериала разказва за заможно турско семейство, което има брак вече 6 години. Но зад привидното спокойствие в семейния живот на Алпер и Дерин дреме опасност – съпругът, собственик на успешен ресторант, започва връзка със своята бизнес партньорка.

Снимка: VOYO.BG

В един момент двамата решават да убият съпругата, наследница на богато семейство, но плановете им се променят, когато откриват, че Дерин е изчезнала. Сега Алпер трябва да събере парите за откупа, с надеждата, че ще може да избяга с тях и с любовницата си Седа.

Снимка: VOYO.BG

В главните роли зрителите ще видят актрисите Гонджа Вуслатери и Биге Онал като Дерин и Седа, както и актьорът Сечкин Йоздемир като ресторантьора Алпер.

Почитателите на турски сериали вече познават Сечкин Йоздемир от сериала „Великолепният век“, където той играе ухажорът на султанката Лео.

Снимка: VOYO.BG

„Моята опасна жена“ е римейк на японски сериал от 2016 г. Турската версия започва да се излъчва през 2020 г.

Снимка: VOYO.BG

Сериалът има 18 епизода, които ще бъдат качвани във Voyo по един всеки делничен ден, започвайки от този четвъртък.

Още интересни филми и сериали с български дублаж може да намерите на Voyo.bg. За всеки нов абонат Voyo предлага 7 напълно безплатни дни, в които да тества услугата и да се наслади на над 3000 часа разнообразно съдържание от сериали, филми, спорт на живо и предавания от портфолиото на bTV. Не пропускайте тази възможност.