Осъдената престъпничка Патриция Реджани не е впечатлена от Лейди Гага, която трябва да изпълни нейната роля в биографичния филм „Домът на Гучи“. 72-годишната жена, която е осъдена за поръчковото убийство на съпруга си Маурицио Гучи, сподели, че певицата и актриса никога не се е свързала с нея.

(На снимката горе: Патриция Реджани и Маурицио Гучи)

Подразни ме фактът, че Лейди Гага ще ме играе във филм, а нямаше благоприличието да дойде да разговаря с мен“, сподели тя в интервю за италианската агенция АНСА. „Не става въпрос за пари, защото няма да взема и един цент за този филм. Става дума за здрав разум и уважение.

Патриция Реджани е съпруга на наследника на фамилията Гучи Маурицио Гучи от 1973 г. до 1991 г. През 1995 г. мъжът е застрелян и след това става яснo че убийството е по поръчка на бившата му жена. През 1997 г. Патриция е арестувана и получава присъда от 29 години затвор, която през 2000 г. е намалена на 26 години.

(На снимката горе: Патриция Реджани вляво и Лейди Гага вдясно)

Макар че е осъдена за убийството му, и въпреки протестите на наследниците му, през 2017 г. съдът постановява, че Патриция Реджани трябва да получи 16 млн. паунда от наследството на Маурицио Гучи. Тя има възможност и да получи по-лек режим на присъдата си, за да си намери работа, но отказва с думите: „Никога не съм работила през живота си и със сигурност няма да започна сега.

През 2019 г. известният режисьор Ридли Скот обяви, че ще направи сериал за Патриция Реджани. Продукцията е пълня с големи имена, като главните роли ще бъдат поверени на Лейди Гага, която ще играе Патриция и на Адам Драйвър, който ще играе Маурицио.

(На снимката горе: Лейди Гага и Адам Драйвър на снимачната площадка на "Домът на Гучи")

Вярвам, че всеки добър актьор трябва да опознае човека, когото ще играе“, каза още Реджани. „Струва ми се нередно, че не се свързаха с мен. Казвам това с цялото си уважение, което имам към Лейди Гага.

Неотдавна актрисата сподели снимка от снимачната площадка, на която е заедно с Драйвър, като и двамата са с костюмите си от сериала:

Филмът ще разказва за живота на Реджина и Маурицио, както и за последствията от решението ѝ да наеме убиец, който да ликвидира бившия ѝ съпруг. В епизодите ще участват още Ал Пачино, Джеръми Айрънс и Джаред Лето.