Фестивалът за независими артисти ОРИK ще събере над 120 млади професионални музиканти между 29 септември и 1 октомври пред Паметника на съветската армия в София. 

Зрителите ще чуят рок бандите Jeremy?, Funky Miracle, Ogi23, RDMK, Миленита, Тома, MIRY, NU/ANCE, Bears and Hunters и десетки други, а на сцената на тридневния фестивал ще се качат и няколко студентски и ученически банди, за които това ще е първият досег до многохилядната публика. 

Най-големите фенове на бандите ще има достъп зад сцената, където ще могат да се снимат с любимите си групи и да вземат автограф или мърчандайз. Посетителите на ОРИК ще могат да се насладят и на страхотните произведения на десетки творци, които ще излагат творбите си на специално отредени за целта шатри. 

Освен музика, ще се леят студена бира и свежи коктейли, а на топъл бар ще се предлагат различни вкусни деликатеси. Храната и напитките ще са в изобилие, така че да не ви се иска да напуснете площада през целия уикенд. А партньорите на фестивала ще зарадват публиката със страхотни награди.

Водещите на ОРИК 2017 са известните актьори Ованес Торосян и Петко Венелинов, които ще зареждат аудиторията допълнително с младежкия си дух и позитивна енергия.

Не пропускайте шанса да изпратите лятото със стойностна музика и да се заредите със силно положителната енергия на фестивала ОРИК, който се провежда под патронажа на кмета на град София г-жа Йорданка Фандъкова и с подкрепата на Софийска община.