Едни от най-забавните майстори разказвачи на комедийни скечове у нас ще споделят своите най-смешни истории за животни на живо в "Маймунарника" в Борисовата градина в София на 14 май (събота) от 15:00 часа по покана на "Четири лапи" - международна организация за защита на животните, която помага на изложени на прякото човешко влияние животни, разкрива случаи на насилие, спасява животни в нужда и ги защитава.

Всеки има своя забавна история за домашния си любимец, но не всеки има таланта да я разкаже така, че тя да е забавна за всички. Пригответе се за много любопитни и хумористични моменти и искрен смях, защото Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Надя Брайт и Георги Кючуков ще завладеят сцената в една различна стендъп комедийна среща в подкрепа на каузата.

Звездно участие в пролетното събитие на "Четири лапи" има и първото куче терапевт на фондацията - Смайли, който заедно с неговия водач Антония Рикова, ще се включи с демонстрация на полезни техники при обучението на домашни любимци.

Смайли стана част от екипа в началото на 2017 г., като е доведен в клиниката в Банкя с множество счупвания на едното задно краче и сериозни кожни проблеми. Всичките му наранявания са били причинени от човека, който го е гледал и след това – изоставил. Смайли е преминал успешно през редица лечения и операции на крачето.

Той е имал нужда от много рехабилитация и грижи, но най-вече – от добро отношение и много обич. След като е преминал през процес на социализация, той си връща доверието към хората. От есента на 2017 г. Смайли става част от работния екип на проект „Животни помагат на хората“. Той участва в терапевтични и образователни сесии, в рамките на които, с помощта на водач и психолог, Смайли помага на деца и възрастни да преодоляват своите затруднения, като им дава цялата си обич.

Популярни и обичани гласове от екрана, телевизията, радиото и публичното пространство, актьорите Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Надя Брайт и Георги Кючуков, които се включват безвъзмездно в събитието, ще разкажат защо е важно да имаш куче по време на пандемия, как се дава интервю на живо докато разхождаш домашния си любимец, какво е да живееш в зоомагазин и лесно ли е да разсмееш животно.

 

Тези и още опашати истории, подаръци и изненади очакват публиката на благотворителното събитие тази събота в 15 ч. в Маймунарника. Входът е свободен, а публиката е добре дошла с домашните си любимци.