Стендъп комедиантът Надя Брайт премина първия кръг в „България търси талант“ и продължава към полуфиналите. Можете да я гледате в шоуто на живо тази неделя от 20:00 ч.

„Много съм щастлива, че продължавам напред в „България търси талант“. На кастинга бях в хола си и по мои спомени бях прекалено истерична. После си гледах записа и се оказа, че не съм толкова истерична“ – сподели в Coolt Надя.

Тя се е записала за участие заради бас. Спорът е бил на тема дали изкуството на стендъп комиците е подходящо за този тв формат.

Надя Брайт често се шегува в своите изяви по темата за жените над 30-годишна възраст.

„Най-лошото за тази декада е, че външният вид започва да струва повече пари. А най-хубавото е, че като жена ставаш все по-свободна и все по-умна. Сега се чувствам по-добре, отколкото на 20“ – призна Надя пред Натали Трифонова.

Според нея да си жена стендъп комедиант не е по-различно и по-трудно от това да си жена, в която и да е професия.

„Трябва тепърва да показваш, че жените са независими, че могат да излязат и да кажат много глупости. Дори някои просташки неща. Мисля, че аз намерих баланса да казвам нещата директно, без да е просташко. Изумително често съм чувала „Много си забавна за жена“ – сподели Надя.

„Когато кажа, че съм комедиант, мъжете започват да ми разказват вицове, които или знам, или са прекалено предвидими. Мразя да ми кажат „Я, кажи нещо смешно“. Най-безумната реплика на първа среща дойде от мъж над 40 г. с един брак зад гърба си, с добър бизнес, който каза „Изглеждаш ми малко фригидна, защото не се опитваш да ме съблазниш“ – разказа Надя Брайт.

Според нея самоиронията е полезна независимо с какво се занимаваш.

Можете да гледате Надя и на 13 май в кино „Кабана“ в словесен сблъсък с нейни колеги на тема „Обвързани срещу необвързани“.