Nika Paris – 16-годишната певица с безпогрешен стил и неповторимо излъчване, която подписа договор със Sony Music Italy, представи новия си сингъл "Amnésie".

Парчето е създадено в колаборация с италианският рапър Vegas Jones, чийто албум "La bella musica" получи златен сертификат през 2021 г., като сингълът е продуциран от трима от най-нашумелите италиански диджеи - ROOM9.

"Amnésie" разказва за една завършена любовна история, която ни оставя разочаровани, без да можем да се вкопчим в щастливите спомени, тъй като има прекалено много неща за изясняване...

Това е песен, която слушаме на един дъх, където римите на Vegas Jones се преплитат с елегантния, магнетичен глас на Nika Paris, която пее на поетичен френски.

През изминалата есен Никол Паласчева, по-позната като Nika Paris, се превърна в истинска сензация. И то не къде да е, а в една над 60-милионна държава - Италия. Тя разби стереотипите и с участието си в популярен музикален формат, като не само спечели сърцата на италианците, но накара българите да се гордеят с нейните талант, харизма и постижения.

17-годишната ни сънародничка стигна до 5-ия концерт на живо в шоуто и бе сравнена с поп дивите Дуа Липа и Рита Ора от световноизвестния MIKA. И въпреки, че не стига до финал, доказва, че заслужава договор с продуцентите от Sony Music Италия.

Снимка: Евгений Милов

“Искам да пея нещо, което аз съм писала… Не мога да изляза като нещо, което не съм!”, каза по време на гостуването си в Малки разговори. Вижте какво още сподели талантливата млада певица в студиото на подкаста във видеото по-долу.