„Трите въпроса Кой съм? Накъде отивам? С кого?”. Автор: Хорхе Букай. Познавате го. Сега задава конкретни въпроси.

Това е книга за съкровените пътища, които трябва да извървим в търсене на щастието. Някой може да си помисли, че съществува ЕДНА формула, ЕДИН път и ЕДИН начин да бъдем щастливи и ще се разочарова, че няма да открие тук вълшебната формула.

Книгата обаче е своеобразна карта, която ще ви помогне да следвате вярната посока, докато чертаете собствения си път към щастието. Достатъчно е само да си отговорите на три простички въпроса, в които се крие предизвикателството на целия ни живот: Кой съм? Накъде отивам? С кого?

Важно е да открием отговорите: За да се предпазим от изкушението да позволим на човека до нас да определя пътя ни. За да не се подлъжем да се самоопределяме в зависимост от това кой ни придружава. За да не нагаждаме посоката в зависимост от пътя на човека до нас. За да не допускаме никой да решава кои сме въз основа на избраната от нас посока и още по-малко - да ни отъждествява с този участък от пътя, по който вървим в момента.

Автор на повече от  20 книги, преведени на над 30 езика, Хорхе Букай е един от най-четените писатели на нашето време.

Особено популярен е авторът в страни като Мексико, Бразилия, Чили, Аржентина, а в последните години името му нашумя и в Eвропа: Испания, Германия, Русия  и други европейски държави.