Владимир Ампов-Графа постави началото на лятното си турне с музика и настроение, които директно изстреляха публиката в едно различно измерение от сцената на Летния театър в Бургас.

Публиката беше великолепна - не загуби и минута време, а се присъедини към партито още по време на изпълнeнията на децата и младежите от Junior Band, които подгряваха за появата на Графа, а после се включиха и в песента му „Честно в очи“. Феновете пяха заедно с Влади Ампов от началото на концерта до втория бис.

С радост и аплодисменти бяха приети както любими, но позабравени песни като „Ванилия“, „Закъснявам човек“, така и хитовете на Графа от последната година – „Prime Time“, „Химера“ и „Ти грееш“. На няколко пъти Графа сменяше пианото с китарата и в самостоятелни изпълнения.

В профила си във Фейсбук той сподели, че вечерта определено е била невероятна, а хубавото е, че тя е само първата. Предстоят още десет концертни дати в цялата страна. Не пропускайте, ако живеете или се намирате в следните градове – 27 юни – Велико Търново, 28 юни – Варна, 15 юли – Сливен, 18 юли – Стара Загора, 19 юли – Плевен, 20 юли – Русе, 22 и 23 юли - София, 11 август – Созопол, 8 септември - Пловдив.

Билетите са налични в мрежата на Eventim и билетните каси във всеки от градовете, през които минава Grafa Summer Tour 2021.