Преди броени дни bTV обяви новия български сериал „София вкъщи“, който ще се излъчва в понеделник и вторник от 29 май. С модерен сюжет и много нови и свежи лица в актьорския състав, екипът на Ladyzone пръв надникна „зад кулисите“ му, за да разберем заедно коя е София в „София вкъщи“ и коя е извън него – младата актриса Владинелла Кацарска.

Коя е София?
Трудно е човек да не забележи София. Тя е от онези момичета, които привличат вниманието с неподправения си чар, позитивно излъчване и щипка лудост, която пленява от пръв поглед. Тя има силен морален компас, знае как е правилно да се постъпи в различни ситуации, но като всеки млад човек, често се колебае и греши. Въпреки това, вместо да се оплаква и да мрънка, София предпочита да се фокусира върху позитивното. Това на моменти й пречи, защото „замита“ негативните емоции, които само чакат „най-удобния“ момент да избухнат.

Младата София все още не е открила мястото си в живота и понякога се чувства самотна. Обича да обикаля улиците на София и да снима всичко, което й прави впечатление – малки детайли, фасади, фризове, всичко красиво. За нея снимането на видеата за града е отдушник, много личен и емоционален момент.

Новината за смъртта на баща й я кара да се чувства виновна, че не е била по-решителна, когато е трябвало. Затова, когато попада в Агенцията за недвижими имоти, тя вижда в това възможност да опознае баща си и да намери призванието си, а защо не и да открие принадлежността, от която се нуждае.

Благодарение на усета си към детайла и естетиката София ще успее да изгради истински отношения със своите клиенти. Тя ще вдъхнови и колегите си, като им припомни, че клиентите са преди всичко хора, със своите болки, страхове, желания имечти.

Коя е актрисата Владинелла Кацарска?
Владинелла е само на 23 години и ролята на София е първата й голяма роля в телевизионен сериал.
Тя е завършила 18 СУ „Уилям Гладстон“ с изучаване на японски език. За да се подготви за НАТФИЗ, е посещавала няколко месеца театрална школа и, за щастие, я приемат в академията от първия път.
Завършва „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на Пенко Господинов през 2020 г.

В ролята на Емили Пийтърсън „Солунските съзклятници“, дипломен спектакъл НАТФИЗ


В същата година получава и ИКАР за дебют с независимата постановка „Косвени щети“, с режисьор Максима Боева.


Като всеки млад човек, тя е много дейна и обича да прави много неща, постоянно и едновременно. В свободното си време свири на укулеле и кара ролкови кънки.

На кастинга за сериала кандидатствала за друга роля, но за нейна изненада я поканили за главната.

В ролята на синьора Капулети, „Ромео и Жулиета“, НАТФИЗ

Днес можете да гледате Владинелла на сцената на НАТФИЗ в постановката „Косвени щети“, а съвсем скоро и в новия сериал „София вкъщи“.