„Сексът и градът“ остава един от най-забележителните сериали в историята на телевизията. Четирите приятелски, които не се срамуват да говорят открито за секса, са поставили началото на сексуалното образование за цяло поколение млади момичета. Какво обаче биха правили четирите жени, ако бяха поставени в ситуация на социална изолация? Това разкри актрисата Кристин Дейвис, позната ни в образа на Шарлот, след като беше попитана в онлайн интервю с коя от четирите би искала да прекара времето си в изолация.

Първоначално тя се насочи към собствения си персонаж: „Бих искала да съм под карантина с Шарлот, защото ще е най-добре подготвена“, обясни тя. „Ще е заредена с провизии за 6 месеца. Всичко ще е много чисто и ще има купища почистващи препарати в килера си. Това е причината да искам да съм точно с нея.

Снимка: Getty Images

Кристин Дейвис обаче обясни, че би оценила времето си с която и да е от тях, заради уникалните черти на характера им.

Снимка: Getty Images

Най-забавна би била Саманта, но от друга страна не виждам как ще изтърпи да стои затворена. Кари много ще разсъждава и винаги ще казва нещо остроумно. Миранда пък само ще работи. По цял ден ще седи пред компютъра.

Кристин Дейвис се надява, че скоро ще има сериали, които ще ни покажат сцени по време на карантината. Не отхвърля и възможността да има такъв епизод на „Сексът и градът“.

Снимка: Getty Images

„Няма ли да е прекрасно да видим епизоди в карантината? Да разберем какво биха правили персонажите, които обичаме?“