Катерина Евро публикува в Инстаграм рисунка на Татяна Лолова, която разчувства мнозина и вече има над 6500 харесвания.

„Разказах на Кати за теб и тя те нарисува! Обичам те!“ – написа Евро в социалната мрежа, обръщайки се към талантливата актриса, която ни напусна на 22 март вечерта.

„За 2021 г. си мечтая да бъда нормална. Пожелавам го на всички, защото това е най-хубавото… Всички мечтаят да бъдат гушнати, а е забранено, така че дано пандемията отмине скоро, за да може да се докоснем. Човешкият допир е нещо много ценно! Всяко същество, кученце, агънце, иска да бъде погалено“ – каза Татяна Лолова в ефира на bTV на 12 януари, когато празнуваше имен ден.

„Кръстена съм на по-голямата сестра на майка ми, която е била висока и красива. От рода на баща ми искали да се казвам Мина, та е имало леко напрежение по въпроса“ – сподели Татяна Лолова в същото живо включване от улицата пред нейния блок.

Все още не е ясно кога ще бъде погребението на 87-годишната актриса. В петък от 11 до 13 ч. в Сатиричния театър организират поклонение.

„Всъщност няма да е точно поклонение, а ще бъде едно емоционално разделяне с Таня. Нарекли сме го „Цвете за Таня“. Ще сложим неин портрет и всеки ще може да донесе цветя за нея“, уточни Калин Сърменов пред bTV.