„Кръстена съм на по-голямата сестра на майка ми, която е била висока и красива. От рода на баща ми искали да се казвам Мина, та е имало леко напрежение по въпроса“ – сподели Татяна Лолова в живо включване от улицата пред нейния блок за предаването „Преди обед“.

„За 2021 г. си мечтая да бъда нормална. Пожелавам го на всички, защото това е най-хубавото… Всички мечтаят да бъдат гушнати, а е забранено, така че дано пандемията отмине скоро, за да може да се докоснем. Човешкият допир е нещо много ценно! Всяко същество, кученце, агънце, иска да бъде погалено“ – каза актрисата пред Георги Тошев, който й подари букет цветя по случай празника.

„Вярвам, че си е заслужавало да се родя. Щастлива съм от обкръжението, което имам. Старая се да продължавам със задачите, които имам. Човек трябва да изпълва дните и часовете си с нещо значимо. Дано психиката ни да оцелее в тези трудни времена“ – призна Татяна Лолова, която след месец ще навърши 87 години.

Тя допълни, че подхранва своя позитивизъм с наивността си. Актрисата коментира и трудностите за гилдията по време на пандемията:
„30% публика стигат само за да се плати залата. Освен това обаче има и няколко души на сцената, които се раздават. Те трябва да хапнат една филия хляб, за да могат на следващия ден пак да играят. Без филия хляб не става“.

По повод новия тираж на книгата си "Дневници & делници" Татяна Лолова сподели, че има още неразказани истории.

„Всички прописаха, но няма кой да чете“ – пошегува се с широка усмивка актрисата.

Целия разговор можете да видите във видеото горе.