Водещият на bTV Новините Юксел Кадриев изненада с още един свой талант. В своя YouTube канал той изпълнява на роял и пее популярната коледна песен Let it Snow.

След края на изпълнението Юксел пожелава с чаша червено вино в ръка „Весела Коледа и успешна Нова година!“.

Видеото има вече 20 000 гледания, като под него Юксел Кадриев е уточнил, че негов учител по пиано е Мария Стоянова, а вокален педагог е Мариета Петракиев. 

През 2021 г. водещият на bTV Новините представи първата си стихосбирка "Намираш. Губиш. Получаваш", която е посветена на жената, която го е накарала отново да мечтае. Книгата е под редакцията на големия композитор, поет и певец Михаил Белчев.

"Мечтите са тези, които ни различават от всички останали бозайници. Мечтите ни карат да гледаме нагоре. Дори хората, които не вярват, в най-тежките и в най-щастливите си моменти поглеждат нагоре. И само този поглед е способен да ни изтегли от блатото на глупостта и ежедневието. Всеки ден ние се лутаме, самата гравитация ни дърпа надолу. И само погледът нагоре ни кара да започнем да се изкачваме стълба по стълба, за да стигнем накрая и да кажем "Благодаря ти, боже!" – сподели Юксел в предаването „120 минути“.

Повече по темата вижте тук: