Очарователната певица Ива Георгиева, която днес празнува имен ден, започна новата година с музикално участие в двучасовото празнично издание на предаването "Добро утро, араби" (Sabah El Kheir Ya Arab) на телевизия MBC 1. Певицата, която живее и работи в Дубай, сподели видео в Инстаграм профила си с част от гостуването.

"Пях поп песни като "Stand by me", "Love Never Felt So Good". Беше много вълнуващо. Това е едно от най-гледаните предавания тук и самата телевизия има най-високия рейтинг", сподели Ива за Ladyzone.

Чаровната изпълнителка, която преди две години стигна до финала на "Гласът на България", разказа, че поканата за гостуване в предаването била ненадейна. Изненадата била още по-голяма, когато разбрала, че в екипа му има журналистка с български корени.

Ива сподели с нас, че съвсем скоро предстои да излезе излезе албум на емирския композитор Ихаб Даруиш, в който тя пее в една от песните му, а музиката е в изпълнение на “Beethoven Аcademy Оrchestra”.

"Много красив проект, обединяващ много различи култури. За мен беше удоволствие и предизвикателство да бъда част от него, тъй като представям себе си и моя глас в една доста различна светлина и музикален жанр, който не бях изпълнявала досега", каза певицата.

"Музиката е една много екзотична смесица. Идеята на албума е обединието на различните култури чрез езика на музиката", допълва Ива.