Новата година започва с ново амплоа за Галена и Глория – двете излизат на театралната сцена. Комедията „Направихте ме на луд“ е постановката, в която те ще вземат специално музикално участие. Сред актьорския състав са доказани и обичани имена от българите имена, а именно – Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев. Режисурата е поверена на Богдан Петканин.

Галена първа обяви, че ще се включи към зведния актьорски състав на представлението. Новината се потвърждава от графика на музикалната фурия, както и от специалното събитие, създадено за целта в официалната й Фейсбук страница.

Треньорът-победител от „Гласът на България“ ще излезе на театралната сцена заедно със своя колега Фики Стораро пред българите в Лондон на 30 януари. Припомняме, че талантливият певец участва не за първи път в „Направихте ме на луд“. Той стана част от екипа на представлението още през изминалата година и вече е излизал на не малко сцени у нас. Това ще бъде първото му актьорско участие в чужбина.

Галена и Фики са успешен тандем години наред, като имат пет дуетни парчета зад гърба си. Сред тях са хитовете „Кой“, „Боже, прости“ и „Ламборгини“.

Техните феновете и последователи нямат търпение да видят ефектните фотоси от посещението в британската столица, с които  двамата изпълнители ще ги дарят в социалните мрежи.

Глория е следващата музикална звезда, която ще се изяви като специален гост в „Направихте ме на луд“. Това ще се случи на варненската театрална сцена на 20-и януари.

Звездата информира с детайли за събитието своите последователи в социалните мрежи. „Очакваме ви!“, допълва тя.

Не за първи път поп-фолк изпълнители покоряват театралните сцени у нас и в чужбина. Есил Дюран е известна с участието си в „Сатирично кабаре“ в Сатиричния театър. Автор и режисьор на комедийната постановка е самият директор на артистичното ведомство – Калин Сърменов.