Лятото е към своя край, но новият киносезон едва започва. Едно от най-чаканите заглавия тази есен е 25-ият филм в поредицата за агент 007. „Смъртта може да почака“ излиза на голям екран на 20 ноември и в главната роля отново ще гледаме Дейниъл Крейг. А срещу него този път се изправя новият любимец на Холивуд – Рами Малек.

Спиращият дъха екшън продължава и с най-новата лента на Кристофър Нолан – „Тенет“. Премиерата, която беше отлагана няколко пъти, напълни киносалоните за първи път от месеци, а историята на агентът, който трябва да предотврати Трета световна война се оказа особено актуална в днешната реалност.

От киносалона се пренасяме и на малкия екран. Тази есен там ни очаква режисьорът Ридли Скот със сериала „Отгледани от вълци“. Историята на два андроида, които имат нелеката задача да отгледат човешки деца на новооткрита планета, ще ни пренесе в един фантастичен свят и ще ни покаже, че най-трудната задача е да контролираш хората.

В четвъртия сезон на сериала „Короната“ също са ни подготвили изненади – австралийката Елизабет Дебики заема мястото на Ема Корин, за да се превъплъти в ролята на принцеса Даяна. А тайните на кралското семейство, предстои да разберем с премиерата на 15 ноември.