Дългоочакваната премиера на третия дует на поп-фолк изпълнителите Емилия и Денис Теофиков е факт. "Пак ще се броиш" бе представена с ефектен музикален видеоклип в официалния YouTube канал на певицата.

"След толкова много събития в живота ни, смело мога да заявя, че това е проекта на живота ми до този момент!", заяви Емилия в емоционална публикация в социалните мрежи.

 "Денис... Ех, Денис... Какви планове имахме да представим подобаващо дуетите ни, но ние си правим планове, а Господ за нас има други", допълва още тя.

Обичаната певица разкрива, че видеото е заснето през изминалото лято малко след като е разбрала за своята трета бременност, като отбелязва, че снимачните дълги са били "дълги и тежки", но си е заслужавало.

Емилия и Жорж Башур станаха родители на момиченце - Жоржина, която се появи на бял свят на 10 февруари тази година.

"Вярвам,че ще усетите емоцията и ще оставим следа в сърцата ви", завършва своя пост Емилия.

За броени минути вълна от благодарност заля социалните мрежи. Феновете приветстват решението проектът да види бял свят четири месеца след неочакваната смърт на Денис.

"Браво! Жалко е, че Денис няма да преживее този момент!" и "Денко, гледай успеха си отгоре! Ангелче наше, обичаме те!", са само част от коментарите на феновете.

"Пак ще се броиш" е по музика и текст на екипа на Diamond Beat Production - лейбълът на Николай Пашев, който продуцираше Денис Теофиков. За въздействаща екшън лента изпълнителите се доверяват на професионализма на режисьора Валери Милев и оператора Орлин Руевски. Участие във видеото вземат обичани и доказани български актьори - Башар Рахал, Михаил Билалов, Кирил Ефремов и Мариан Вълев.

През 2019-а Емилия и Денис представиха първите си два дуета - "Акула" и "Тръгвай си", чиито видеа надхвърлят 30 млн. гледания. Днес лентата към "Пак ще се броиш" завършва с новината, че поредицата ще има още едно продължение (и вероятно своеобразен финал на историята - б.р.). Очаква се скоро своята премиера да направи "Единствено" - четвъртото съвместно музикално предложение на Емилия и Денис Теофиков.