Семейството на Денис Теофиков сподели непубликувана досега песен на покойния 21-годишен изпълнител. Каналът в платформата за видеосподеляне YouTube беше създаден от родителите на Денис в края на октомври, няколко дни след смъртта му.

Песента „Сърцето ми“ е първото видео, качено на платформата. Тя е непозната за почитателите на Денис и от описанието става ясно, че музиката е дело на бащата на Денис, музикантът Атешкан Теофиков и на самия Денис. Младежът е автор и на текста, написан когато е бил 16-годишен.

Средствата, които ще бъдат получени от канала, ще бъдат дарени за нова фондация на името н а Денис. Така се съобщава на официалната фен страница на изпълнителя във Фейсбук:

Това сподели и певицата Кали в личния си профил във Фейсбук. „Искам да призова всички почитатели, колеги и хора, които обичат Денис, да се абонират за неговия YouTube канал, в който ще се пусне негова записана песен днес“, написа тя. „Това е и начин да подкрепите фондацията, която неговите родители правят за подкрепа на млади музикални таланти.“

Снимка: planeta.tv

Денис Теофиков беше намерен мъртъв на 24 октомври. Все още не се съобщават официално подробности за смъртта на младежа.

„Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас. С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!“, написа сайтът planeta.tv.