Джейсън Деруло ще изнесе първия си концерт в България на 14 август 2022 г. Гостуването на американския изпълнител у нас е част от европейското му турне, като музикалното събитие ще се състои на пристанището в Бургас.

Снимка: Fest Team

Билетите за концерта влизат в продажба от утре (22 декември) само на ticketstation.bg, съобщават организаторите от Fest Team. 

Джейсън Деруло сменя Acapulco от актуалния си сингъл и видео с повече от 25 млн. гледания в YouTube, с друга морска дестинация и акостира на пристанището в черноморския град.

Снимка: Getty Images

С интереси и забележителни успехи в поп, аренби, фънк, хип хоп и соул музиката, Деруло е истински музикален хамелеон, който стои еднакво добре в класически колаборации със Стиви Уондър и Кийт Ърбан, така и в дуети със съвременни поп звезди като Деми Ловато, Адам Лавин и Ники Минаж.

Снимка: Getty Images

Мултидисциплинарен артист – певец, композитор, танцьор, а напоследък – и актьор, Джейсън Деруло носи актуалната си слава безметежно във всички интернет платформи и тя му отива. Той е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 млн. последователи и не рядко избира именно тази платформа за музикалните премиери на новите си песни.

Певецът от хаитянски произход, който стана баща в началото на тази година, може да се похвали със 7 млрд. гледания в YouTube и над 200 млн. продажби. От старта на кариерата си през 2009, Джейсън Деруло е продал повече от 30 млн. сингъла, 11 от тях, сред които и абсолютните хитове в България "Wiggle", "Talk Dirty", "In My Head" и "Whatcha Say", му печелят статус на платинен артист.

Снимка: Getty Images

Цени на билетите:
  • за стандартни билети:
    – 88 лв. до изчерпване на количествата или до 31.12.2021 (което настъпи първо);
    – 99 лв. до изчерпване на количествата или до 31.01.2022 (което настъпи първо);
    – 110 лв. до изчерпване на количествата или до 31.03.2022 (което настъпи първо);
    – 120лв. до изчерпване на количествата или до началото на концерта (което настъпи първо).
  • за VIP билети - ограничено количество на цена 200лв., без промяна за целия срок на продажба.