Обикновено промоциите на новите албуми, които издават звездите, включват турнета, обръщения от изпълнителя или кратък видеоклип, в който той/тя споделя какво е направил/а и колко се надява да се хареса на почитателите си. А те, както знаем, са основната съставка, необходима за забъркването на вълшебната субстанция, наречена "успех".

Това обаче важи само ако не си... Джъстин Тимбърлейк. Симпатягата, изгрял с помощта на формата за млади таланти "Мики Маус" (заедно с Кристина Агилера и Бритни Спиърс), отдавна не е онова сладко момченце от N'Sync и прави хит след хит. Любимецът на вече порасналите си фенки от тогава, е обичан и от по-малките им "посестрими". Причините за това са разнообразни, но най-вече, защото той просто е готин. И талантлив. И, както става ясно - работи с креативни хора. За какво говорим ли? Под това видео пише: "Открихме 20-те най-големи фенове на Джъстин и ги помолихме да ни помогнат да представим новия му албум. Трябваше да изпеят последният му сингъл и след това ги изненадахме! Вижте как реагираха те:"

Не можахме да не споделим с вас супер симпатичния начин, по който Джъстин е избрал да промотира новите си неща. А някои от реакциите на феновете са наистина злато! Междувременно Тимбърлейк представи видеото към втория сингъл от новия си албум – “Mirrors”. Интересното е, че клипът е посветен на бабата и дядото на изпълнителя – Уилям и Сейди, и тяхната 63-годишна връзка. Повече за него - прочетете тук.