Чуйте новия проект на Боб Синклер - Paris by Night на живо на пистите над Банско. Денят е 31 март, неделя, от 11 сутринта, Бъндеришка поляна. Вход - свободен, с билет или карта за лифта! Ще подгряват Peyton & DJ Annemiek (Ibiza), DJ Matrixsoul & DJ Sprite.

Боб Синклер всъщност е псевдоним...

на Кристоф ле Фриан. 43-годишният скандален френски DJ се е вдъхновил от филм с Белмондо, когато е измислял сценичното си име преди двайсетина години. Оттогава не е спирал да е номер едно. Не е спрял и да се движи – между Лос Анжелис, Маями, Ибиса, Лондон и Париж! Как го прави? Спортува и никога не е докосвал наркотици. Влюбва се. Обича живота, както и квартала си в Париж - „Маре”, по думите му – артистичен и бохемски, пълен с история и изкуство. Tой е човекът, създал Love Generation и World Hold On, възродил Tik Tok, Rock This Party, Sound of Freedom.

Кристоф идва в България по покана на ски курорта Банско и Юлен АД, а посещението му е част от турнето, с което рекламира последния си албум Disco Crash. По-интересното е, че през април му предстои издаване на нов трак – Paris by Night!

Ето как той представя новото си произведение:

Това е истински забавна компилация, с абсолютно неустоими хитове – Grupie, Far l’amore и др. Аз обичам да прескачам в различни стилове, затова непрекъснато търся нови сътрудничества, нов звук. Винаги съм търсел новите имена, работя както с утвърдени изпълнители, така и с изгряващи звезди. Вярвам, че те са талантите на утрешния ден и съм представил няколко от тях в Paris by Night”, разказва той.

Проектът е както завръщане към традицията, така и много авангарден по своему, той е вдъхновен от руски, джаз и латино мелодии.

И допълва: „Paris by Night включва голямо разнообразие от звуци, този проект звучи в традицията на кабарето и бурлеската – един клоунски свят, който съм комбинирал с диджейска музика”.

Новият опус несъмнено ще постигне успеха на предходните. Боб Синклер никога не ни е разочаровал. А сега ни прави комплимента да сме първи – дни преди световната премиера на Paris by Night, Синклер ще „свири” над Банско. И дори може да се пусне по пистите, обещава диджеят, който е покорил не едно женско сърце със стила, таланта и неуморимия си чар.