Ако през лятото на плажа е най-подходящо да се подготвите с книга, то у дома трябва да имате подготвен сериал, който да изгледате за един-два дни. За да ви улесним в избора, сме подбрали няколко сериала, които може да гледате още днес.

Сериалите в този списък са с доказано качество и са любими на зрителите. Можете да ги намерите единствено на bTV Plus и на Voyo.

Революция Z

Къде да го гледаме: bTV Plus

Когато започна да се излъчва през 2012 г., „Революция Z” буквално направи революция в българските сериали. До този момент нито един роден тийн сериал не можеше да се похвали с такъв грандиозен успех, а звездите, които изгряха благодарение на сериала, продължават да греят ярко.

Мен не ме мислете

Къде да го гледаме: Voyo

Това е един от новите сериали в българския ефир, който предлага много забавни моменти, но и засяга сериозни теми. Сериалът е хит в програмата на bTV, а сега може да го гледате и онлайн.

Обещание

Къде да го гледаме: bTV Plus

Припомнете си епизодите на един от любимите ни турски сериали. След 4 сезона, които може да намерите онлайн, сърдечните терзания на Емир продължават да ни вълнуват и да ни карат да очакваме всеки следващ епизод с интерес.

Влад

Къде да гледаме: Voyo

Най-хитовият румънски сериал разказва историята на модерния граф Монте Кристо Адриан, който инсценира смъртта си в затвора, за да избяга и да отмъсти на онези, които са отговорни за унищожения му живот.

Татковци

Къде да го гледаме: bTV Plus (всички епизоди може да намерите на Voyo).

Може да се порадвате на последните епизоди от един от най-забавните сериали от тази година и онлайн. Направете лятото по-забавно със забавните проблеми на няколко бащи, които опитват да се докажат като професионалисти, съпрузи и любовници.

 

 

 

Съни Бийч

Къде да гледаме: Voyo

Дори тази година да не сте успели да се порадвате на един от най-популярните ни курорти, може да го направите чрез малкия екран. Сериалът разказва историята на четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/.

Новите съседи

Къде да гледаме: Voyo

Ако проблемите във вашата жилищна сграда ви се струват големи, трябва да дойдете на гости на най-щурите испанци, които някога да се появявали на малкия екран. Вижте всички 12 сезона на разбиващо смешния сериал „Новите съседи“.

Лунна светлина

Къде да гледаме: Voyo

Можете да си направите и безплатно пътешествие на изток с южнокорейския сериал „Лунна светлина“. Историята ни пренася във времето на династия Чосон. Хонг Ра Он е младо момиче, което за да се издържа, се дегизира като момче на име Сам Ном и „продава“ съвети на мъжете как да спечелят сърцата на любимите си.

Загадъчни убийства по Агата Кристи

Къде да гледаме: Voyo

Какво е лятото без малко престъпления и загадки. Вижте сериала, който екранизира част от романите на най-великата майсторка на криминалния роман. През 30-те години на миналия век във Франция един странен екип се обединява, за да разследва заплетени криминални случаи - комисар Ларозие е детектив със страст към красивите жени и заплетените казуси, а младият му помощник - инспектор Лампион, просто се опитва да се справи.

Чест

Къде да гледаме: Voyo

Адвокатска кантора „Чест“ представлява предимно жени, които са станали жертви на насилие и сексуални посегателства. Но под повърхността на четирите жени от „Чест“ се крият тъмни тайни, които заплашват и тях, и компанията.

Voyo е единствената стрийминг платформа в България, която предлага съдържание почти изцяло с български дублаж, освен най-популярните сериали на bTV. Новите потребители могат да опитат услугата безплатно за 7 дни.