Всеки ден зелените смутита променят живота на хиляди хора. Освежаващите напитки от зеленолистни зеленчуци и плодове са новият символ на здравословния начин на живот, те съдържат изключително полезни хранителни вещества, регулират храносмилането, помагат за прочистване на тялото и са наистина вкусни.

В книгата си „Зелени смути рецепти“ авторката на бестселъри Джей Джей Смит представя един цялостен режим за детоксикация, който прави последователите си не само по-здрави и по-слаби (гарантира сваляне на до 7кг за десет дни), но им вдъхва нова жизненост и ги кара да се чувстват подмладени.

Освен че разяснява подробно концепцията за 10-дневния детокс, „Зелени смути рецепти“ предлага над 100 рецепти за зелени смутита с различни приложения, дава изпитани методи за прочистване, които ще засилят ефекта от детокса, и запознава с вдъхновяващите лични истории на хора, които вече са извървели пътя към своето по-здраво Аз. Книгата е №1 бестселър на New York Times и Amazon.com (още с излизането си тя измества от предните позиции нови заглавия от автори като Стивън Кинг и Хилъри Клинтън) и се радва на впечатляващи отзиви от хиляди читатели.

На българския пазар „Зелени смути рецепти“  излиза под мотото „Здрави през зимата“ със специална промоция. Между 20 октомври и 30 ноември всеки, закупил книгата, може да се сдобие с блендер по избор от веригата „Техномаркет“ с 6-процентна отстъпка.

Вижте още за книгата>>>