В подкаста си „Anna Faris Is Unqualified“ актрисата Ана Фарис, която е звезда от поредицата "Страшен филм", сподели какъв съвет би дала на 8-годишния си син Джак:

Не знам дали донякъде не е твърде мрачно или жестоко да му го кажа, но ако трябва да кажа на 8-годишния си син едно нещо, към което да се придържа, бих го насърчила да не се жени когато е в 20-те си години."

Снимка: Getty Images

Самата Ана Фарис се е омъжила на 27 години. Първият ѝ съпруг е Бен Индра, с когото сключва брак през 2004 г. Двамата се разделят 4 години по-късно.

Снимка: Getty Images

Малко след това Ана сключва брак с актьора Крис Прат, който продължава 9 години. От този брак се ражда и Джак, но момченцето идва на този свят два месеца по-рано от очакваното и се бори със сериозни здравословни проблеми.

Снимка: Getty Images

Наскоро Фарис говори за това и сподели, че често пъти се е питала дали може тя самата по някакъв начин да е виновна за преждевременното раждане – с нещо, което е правила или е яла. В крайна сметка е разбрала, че в повечето случаи, като нейния, не може да се посочи точна причина.

Ана Фарис отглежда Джак с кинооператора Майкъл Барет, с когото са заедно от 2017 г., но все още не са сключили брак.