През уикенда актрисата Александра Сърчаджиева навърши 40 и сподели колко щастлива и благодарна е, спомняйки си и как животът й беше белязан от ужасяващи загуби – на майка й Пепа Николова и своя любим и баща на детето й – Иван Ласкин.

„Щастлива съм! Благодарна съм! На 40 съм! Безкрайно много ви благодаря за вчерашния ден! Благодаря ви за невероятните пожелания и цялата любов! Направихте деня ми незабравим! Пътят ми до тук беше прекрасен, макар и белязан от ужасяващи загуби! Но в живота ми за тези 40 години получих огромна любов! Загубата на Пепа беляза двайсетте ми години, загубата на Иван беляза трийсетте ми години, но ги имах и те бяха до мен! До мен с огромната си любов и топлина! И винаги ще останат в мен и в очите на София!“

Вече на 40 актрисата заяви, че приятелите й са тези, които й дават вяра и надежда да продължи:


„Сега имам невероятните си приятели и всички вас! Вие ми давате вяра и надежда, че има смисъл човек да продължи! И аз ще продължа! С усмивка на лицето си и огромна обич в душата и сърцето си!!! Вярвам, че ще бъде хубаво! Пожелавам си слънцето да гали лицето ми, а вятъра да разрошва косите ми! Нека бъдем здрави, щастливи и смирени!!! Нека се смеем и пълним очите си с красота!!!“

„Ваша Александра, вече на 40“, завършва поста си актрисата.

В социалните мрежи Алекс получи много поздравления за рождения си ден, но най-важното от тях беше това на дъщеря й София, която честити празника на майка си със снимка, запечатала летен спомен, и с видео от времето, когато е била съвсем малка.


Алекс Сърчаджиева е известна наша актриса със значими роли в киното и театъра. Живее и израства с майка си – известната актриса Пепа Николова. С баща си не е близка. Губи майка си през 2006 година след дълго боледуване. След загубата й се сближава с актьора Иван Ласкин, който ѝ помага да преживее трудния момент. През 2010 г. им се ражда дъщеря – София. Сърчаджиева и Ласкин живеят заедно до смъртта му от чернодробни проблеми на 6 януари 2019 г. – още една тежка загуба за Алекс, която белязва живота й.

Вижте какво споделя в откровено интервю Алекс за bTV: