Алекс Богданска доказа, че не ѝ липсва смелост. Красавицата изпълни една своя мечта и скочи с парашут от 3500 метра. Алекс сподели преживяването в социалните мрежи.

„НИКОГА ПОВЕЧЕ“ или „ИСКАМ ПАК“ - каква беше първата ми реплика след като се приземих, как мислите?“, попита тя почитателите си в Инстаграм.

Отговорът вече ни е известен, защото Алекс сподели преживяването и във видео в Youtube. В него се вижда, че още преди да се приземи, инфлуенсърката вече си мечтае за следващото скачане.

Въпреки силния вятър я чуваме как пита инструктора си колко дълго продължава свободното падане на 7000 метра височина, на което той отговаря, че е доста по-дълго, с което спечелва Алекс за нов скок.

Алекс Богданска разказа, че е получила поканата за скока от напълно непозната своя фенка на име Моника. Момичето я е попитало дали иска да скочи с парашут, а след това ѝ е изпратила ваучер за скока.

Тя разказа, че никога не е имала страх от високото и много пъти си е представяла какво е да скочиш. Въпреки това е потърсила уверение от инструкторите, че скокът е безопасен. Все пак има малко дете.

„Разбрах какво им е на птиците“, каза тя след скока. „Много им е яко!“