Младата българска актриса Радина Боршош съвсем ще става булка. 25-годишната възпитаничка на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ сподели снимки от красивото си моминск парти.

„Най-добрият екип на булката. Обичам моите момичета“, написа актрисата в Инстаграм, показвайки 2 снимки от момичешката вечер.

На първата Радина е облечена с бяло сако, в едната ръка държи чаша с шампанско, а в другата – балон с надпис „Екип на булката“. На втората снимка се виждат всички нейни приятелки, с които са отпразнували предстоящото важно събитие в живота й.

Радина Боршош е част от трупата на Народния театър „Иван Вазов“ от 2020 година насам. Гледали сме я и на големия екран в различни продукции.

В подкаст поредицата на Ladyzone „Малки разговори“ тя споделя, че рядко й остава свободно време, а когато това се случи, то по-скоро не е достатъчно. Миналата година обаче намира време за своето хоби – сладкарството, което се опитва да практикува при всяка свободна възможност. Посещава професионални курсове, на които се учи на тънкостите в занаята.

Снимка: Евгений Милов

За себе си казва, че не е от суетните момичета и не обича да стои дълго време пред огледалото.

Затова пък обожава да прекарва летата си на морето на каравана, с пуснати коси, без грим. Тези моменти са най-щастливите за нея, далеч от шума, суетата и динамиката.

Вижте повече за Радина Боршош във видеото: