33-годишната актриса Джеси Кейв, която се присъедини към света на “Хари Потър” през 2009 г. във филма “Хари Потър и Нечистокръвния принц” отново е бременна. Младата жена вече е майка на две деца.

Баща и на трите деца е комикът Алфи Браун. Двамата нямат сключен брак, но ако се оженят и тя вземе фамилията му, това ще е изключително любопитно за феновете, тъй като персонажът на Джеси в “Хари Потър” е с фамилия Браун.

Снимка: Getty Images

Актрисата използва Инстаграм, за да обяви хубавата новина и качи снимки, на които бременността ѝ си личи. На друга снимка децата ѝ я прегръщат. Дони на 5 и Марго на 3 с нетърпение очакват новото си братче или сестриче.

Актрисата, която след “Хари Потър” има предимно телевизионни роли, написа към снимките “Опа, пак го направих”.

Нейният партньор също сподели новината в социалните мрежи.

“Много съм щастлив да обявя предстоящата си вазектомия”, пошегува се той.

Наскоро комикът разкри, че с Джеси са се разделили когато второто им дете е било само на 10 седмици, но след това са се събрали отново и резултатът е предстоящото бебе.

Снимка: Getty Images

Щастливата новина идва малко повече от година, след като Джеси Кейв преживя загуба. Брат ѝ беше убит от токов удар, след като опита да се покатери на влак след пиянска нощ. Младият мъж беше само на 27 години.