Не минаха и две седмици, откакто актрисата Кристина Ричи, която се прочу още като дете благодарение на филмите “Каспър” и “Семейство Адамс”, написа “Обичаме те, татко” за мъжа си в Инстаграм, а изглежда че всичко вече е свършило. След семеен скандал и намесата на полицията, актрисата наложи ограничителна заповед на съпруга си и вече е подала молба за развод.

Снимка: Getty Images

Миналата седмица полицията в Лос Анджелис се е отзовала на сигнал за семеен скандал между Кристина Ричи и продуцента Джеймс Хердеген. Пред органите на реда актрисата заявила, че мъжът ѝ я е наплюл и е подала официална жалба.

Двамата не са сключвали предбрачен договор и Кристина Ричи печели повече пари от съпруга си, с което се надява да успее да получи попечителството върху 5-годишния им син изцяло.

Снимка: Getty Images

Ричи и продуцентът Джеймс Хердеген са се запознали на снимачната площадка и се ожениха през 2013 г. В интервю през 2017 г. тя сподели, че бракът ѝ е помогнал да порасне: “Понеже станах известна като дете, опитвах да поддържам това детско излъчване в продължение на години. Това беше нещото, което ме правеше специална. Но в един момент, например когато си на 35, вече не е толкова специално да си незряла.”