Макар че в момента е съсредоточена върху това най-накрая да реализира концертите си в Лас Вегас, музикалната суперзвезда Адел казва, че след Меката на хазарта всичко ще бъде свързано със семейството, разказвайки за живота с любимия си пред списание Elle.

Участвайки в зашеметяваща фотосесия за корицата на октомврийския брой на американското издание, 34-годишната певица говори открито за връзката си, като нарече 40-годишния американски спортен агент Рич Пол "любовта на живота си".

Двойката се срещна за първи път на парти преди няколко години, а през лятото на 2021 г. обявиха публично връзката си. Преди това Адел беше сгодена за благотворителния предприемач Саймън Конецки, баща на деветгодишния ѝ син Анджело. Двамата сключиха брак през 2018 г. и се разделиха същата година.

"Никога не съм била по-влюбена", споделя Адел за Рич Пол.

"Луда съм по него. Определено искам още деца. Аз съм домакиня и домошарка, а стабилният живот ми помага в музиката", допълва тя.

"Но точно сега всичко, което е в мислите ми, е Лас Вегас. Искам да го разбия", заявява певицата пред Elle.

Суперзвездата трябваше да открие шоуто си "Уикенди с Адел" през януари, но в последния момент го отмени в емоционално видеопослание до феновете си, пише оещ БГНЕС.

След като изтекоха пренасрочените дати за концерта, миналия месец певицата се включи в Инстаграм профила си, за да потвърди най-накрая, че шоуто ще започне през ноември, като благодари на феновете за търпението им.

Тя нарече "носталгични" обновените си планове за 32-та си концерта, които ще се проведат от 18 ноември 2022 г. до 25 март 2023 г., като разкри, че концертите ще разкажат историята на нейната кариера.

"Мисля, че е редно да го направя точно сега. Знам, че не съм на 60 години и нямам 20 албума зад гърба си. Но смятам, че музиката ми ще проработи в шоу във Вегас", категорична е Адел.

Вижте повече за документалния филм, който Адел подготвя, във видеото по-долу: