Адел отпразнува 33-ия си рожден ден, като сподели снимка без грим в социалните мрежи.

Носителката на "Грами" публикува в Инстаграм профила си галерия с нови снимки с посланието "Thirty Free" - игра на дума от английски с "Thirty Three" (тридесет и три) и "Free" (свобода). 

Първата снимка е черно-бял кадър на Адел, която изглежда безупречно в тъмен пуловер, разкриващ татуировките на ръцете й. На втория кадър виждаме певицата да плува безгрижно в морето, облечена в пъстроцветен бански костюм, а на третия - да танцува вкъщи с хипарска рокля.

В публикацията не се споменава нищо за дългоочаквания нов албум на Адел, въпреки че феновете очакваха той да се появи около рождения ден на певицата и да носи името "33".

Последният албум на Адел - "25", излезе през 2015 г., когато певицата навърши 25 години. Имената на предхождащите го албуми също бяха свързани с възрастта на певицата - "19" през 2008 г. и "21" през 2011 г.

Комикът Алън Кар, близък приятел на Адел, разкри пред британското издание на списание "Грация", че е чул част от новата й музика и я определя като "толкова невероятна".