Наближаването на рождения ден изпълва с ужас много хора. Но не и нас. Този месец ставаме на 8 години, така че е време за парти! Ако искате да отпразнувате рождения си ден по здравословен начина (като нас), пробвайте следващите съвети. Сигурно вече се чудите какво означава "здравословно празнуване на рожден ден"? Ето какво.

1. Йога

Вместо да правите масово угощение край масата, както на всеки рожден ден през живота си досега, организирайте йога клас на пода за приятелите си - ще бъде доста по-забавно и евтино. Можете да потърсите професионален йога инструктор или да се доверите на видеоклиповете в YouTube. Намасте!

2. Спорт

Вместо да пробвате кой ще издържи на най-много питиета в бара, тази година можете да спортувате за кауза - тичайте и плувайте на местни благотворителни събития. Тренирането преди голямото събитие допълнително ще ви сближи с приятелите ви. Старт!

3. Танци

Танци на празника ще има, разбира се, но без традиционната дискотека след домашно парти. Наемете студио за танци и изразете поп звездата у себе си, докато беснеете на любимите си парчета. Баунс!

4. Животни

Общуването с животните намалява стреса и тревожността, така че защо не се обградите с десетки кучета и котки на празника? Посетете местен приют за изоставени домашни любимци - не се знае, може да си тръгнете с някое от тях. Бау!

5. Компания

Само защото имате рожден ден, не значи, че трябва да го прекарвате със семейството, приятели и колегите си, които така или иначе заемат цялото си време. Бъдете само със себе си и се поглезете някъде, където обичате - на СПА процедури, например. Просто не забравяйте да изключите телефона си.

6. Коктейли

Напитки ще има, но не само тези с градус носят радост. Тази година можете да замените спиртните питиета (и махмурлука) със здравословни коктейли - за нас една оранжада, моля.

7. Храна

Мислете извън кутията, както се казва, и опитайте нетрадиционни ястия за един рожден ден, където всичко е с много захар. Калориите няма да бъдат в изобилие тази година, ако предложите на приятелите си да опитат по-екзотични ястия като домашно гуакамоле или хумус.

8. Израстване

Излезте извън зоната си на комфорт поне веднъж в живота - направете нещо, което истински ви плаши, без значение какво е. Това ще ви помогне наистина да пораснете, а не само на години.