Фронтменът на „Ролинг стоунс“ Мик Джагър, който на 26 юли навършва 80 години, ще се ожени за 36-годишната хореографка и бивша балетна танцьорка Мелани Хамрик. Миналата седмица фенове забелязаха пръстен на ръката на Мелани, много подобен на годежен.

Сега източник, близък до хореографката, потвърди пред „Мирър“, че тя се омъжва. Според близък източник Хамрик наскоро е била с приятели в Американския балетен театър в Ню Йорк и е казала на всички, че се е сгодила.

Мелани Хамрик и Мик Джагър (в гръб)
Снимка: Getty Images

"Тя даде да се разбере, че това е годежен пръстен и че вече е булка. Семейството й също го разбра по този начин и те са много развълнувани", каза източникът. Инсайдерът добави, че все още няма ясни планове за сватбата, но за Мелани „означава много“ фактът, че е сгодена и всичките й приятели са много щастливи за нея.

Мик Джагър на сцената с Ролинг Стоунс
Снимка: Getty Images

Мелани и Мик са заедно от девет години, макар че двойката уж раздели, но пак се събра отново. Те отглеждат общия си син Деви, който сега е на шест години, пише още БГНЕС.

Освен Деви, музикантът има още седем деца от пет жени. Най-голямата му дъщеря Карис, която сега е на 52 години, е от кратката връзка на рокаджията с актрисата и певица Марша Хънт. Втората дъщеря Джейд е родена от първата му и засега единствена официална съпруга Бианка.

Мик също има две дъщери и двама сина от американската моделка и актриса Джери Хол. С нея фронтменът сключи неофициален брак в Бали през 1990 г. Двойката беше заедно повече от десет години, но връзката приключи, когато Джери разбра за измяната на Мик с бразилската моделка Лусиана Морад, която стана майка на сина му Лукас. 

Вижте повече за Мик Джагър в следващото видео: