Макар и в момента времето да не е съвсем топло, метеоролозите предвещават едно прекрасно циганско лято. А какво по-хубаво от това да се възползвате от лошото време, за да си начертаете план за действие, когато то се подобри? Прочетете следващите 5 идеи, с които подобаващо да почетете края на лятото.

1. Разходете се из природата

Снимка: Thinkstock


Няма никакво значение дали ще изберете пикник в близкия парк, или двуседмичен преход из планините. На каквото и да се спрете, разходката ще ви зареди за седмици напред, а слънчевите лъчи, които ще попиете, ще ви топлят поне половин зима.

2. Хапнете сладолед на открито


Какво по-лятно има от това да хапнете сладолед на открито без да се притеснявате, че ще се разболеете? Веднага ви отговаряме – нищо. Поглезете се с леденото изкушение, чийто вкус със сигурност ще ви върне в детството и веднага ще подобри настроенито ви.

3. Отидете на плаж/басейн


Отделете си един цял ден. Станете рано. Насладете се на едно от най-големите удоволствия, които ви предлага горещината. Не го правете заради отиващото към края си лято, направете го за себе си. После ще ни благодарите.

4. Посетете автокино

Снимка: Pinterest.com


Нали знаете колко романтично изглежда всяко автокино по филмите? Е, дори реалността да е наполовина толкова хубава, гарантираме ви, че няма да останете разочаровани.

5. Направете си свой собствен летен албум


За дните, които ви се струват потискащо мрачни, а краят им е далечен мираж няма по-добро лекарство от събраните летни снимки и спомени, които ще ви пренесат в един по щастлив момент. Добрата новина е, че ще се забавлявате не само когато го разлиствате, а и докато го правите.