...може би, защото гледаме в грешната посока. Истината е, че силата е в нас. Със своята индивидуалност сме привлекателни в очите на хората. Въпреки ролите, които играят козметичните продукти, модата и други аксесоари… нашите същност и индивидуалност ни правят уникални


А това, което ни прави още по-привлекателни са:

Самоувереността
Красиви сме! Колкото по-рано го осъзнаем, толкова по-добре. Мъжете харесват онези жени, които не само са „открили себе си”, но и са уверени. Не обръщайте внимание на това, което виждате в списанията. По-добре отидете пред огледалото, погледнете се в очите и си кажете „Аз съм красива!” Колкото по-често го правите, толкова по-бързо ще го осъзнаете. Следователно и погледът на другите ще се промени.

Оптимизмът
Животът е прекрасен, както с хубавите, така и с по-неприятните моменти. Горе главата. Независимо от трудностите, кажете си: „И това ще мине, няма да все така!” Като се замислим, какво би могло да ни донесе фиксацията върху даден проблем? Нищо освен неудовлетворение. Наслаждавайте се на живота и забравете за миналото, запазвайки наученото от него.

Приятелската ни нагласа
Бъдете отворени към света и хората около нас е от особена важност в наши дни. Никога не знаем, кой ще срещнем и какво ще ни донесе ново запознанство – любов, партньорство, приятелство... всичко е възможно. За това, да не бъдем предубедени.

Ведрото настроение
Да, понякога е трудно. Не ни е до смях или забавления, защото някой ни е ядосал в работата или друг ни е разочаровал... всичко може да се случи в динамичното ежедневие на един човек. Въпреки това, защо да не се наслаждаваме на останалите моменти от деня и то с усмивка.

Търпението
Казват, че можем да постигнем всичко, но не и да го имаме наведнъж. Тази мантра е много вярна – колко жалко би било ако имахме всичко на сребърен поднос и то в едно и също време?! Вместо да мислим за всичко, което нямаме, нека обръщаме повече внимание на всичко, което притежаваме. То е истинско богатство и да не забравяме да бъдем благодарни за това.