Мечтаем за лято, за вятър в косите, за далечни места, за движение, за откривателство, за нови усещания... Първата стъпка е просто да се качим на автомобила и да натиснем газта. Гланца за устни можем да го поставим и в движение - задължително при спрян автомобил обаче. И с бляскава усмивка да се гмурнем в новото приключение, наречено пътешествие. 

bTV.bg и Shell търсят 9 (девет) човека, на които да подарят ваучери за гориво, всеки от които на стойност 25 (двадесет и пет) лв. 

Играта приключва на 06.05.2018 г. в 23:59 часа.

Какво трябва да направите?

Всичко, което трябва да направите, е да споделите в коментар разказ за интересно и забавно пътуване, под статията - „Седем майки решават да хванат гората... И стигат в село Шумата“, публикувана на сайта ladyzone.bg.

Всеки участник има възможност да публикува неограничен брой разкази/коментари през периода на провеждане на играта. Може да публикувате с Facebook профила си или с регистрация на сайтовете ladyzone.bg и btv.bg. 

Всеки понеделник, до края на играта, трима от вас ще бъдат изтегляни на случаен принцип, за да получат ваучери за гориво, с които да започнат своето мечтано пътешествие. 

Всяко пътешествие започва с първата капка бензин и с първия километър. След това скуката става неспирно забавление, умората се превръща в безкрайно усещане за дзен и дори ние самите сме по-красиви, смели и млади. Пожелахте ли си го? Лесно е да го получите. Очакваме вашите забавни разкази, за да ви дадем награди.