Забелязали ли сте, че все повече от познатите и приятелките ви говорят за корейска козметика, когато стигнете до темата за разкрасителните процедури?

Що се отнася до грижата за кожата на лицето ни, то трябва да бъдем безкомпромисни. Влиянието на външните фактори, метеорологичните условия, замърсеният въздух навън и сухият в затворените помещения с климатик -преминаваме през всяко от тях ежедневно, в резултат на което кожата ни изпада в различни състояния в зависимост от типа. Омазнява се повече или пък се изсушава, загрубява и се лющи. Отговорът на всички тези въпроси са еднократните маски от ново поколение. В следващите редове ще ви запознаем с няколко разновидности, на които можете да заложите за постигане на безупречен резултат.

Грижа и красота от Изтока

Забелязали ли сте, че все повече от познатите и приятелките ви говорят за корейска козметика, когато стигнете до темата за разкрасителните процедури? Голямата популярност на брандовете за козметика от Южна Корея е напълно заслужена. Те залагат на иновативни технологии и естествени, растителни екстракти. Комбинират традиции с настояще и успяват да създадат продукти с високо качество. Ето защо сме подбрали селекция от най-добрите маски за лице, именно на едни от най-популярните и ефективни брандове.

Бото маска

Бото маските са от типа на памучните, които се поставят плътно върху лицето, пасвайки на контура. Тази с 24-каратово злато и колаген от бранда Dizao осигурява разкрасителен ритуал, подобен на величествените особи в Древен Египет. Благородният метал стимулира регенеративните процеси в слоевете, а също така ги насища с влага за абсолютен тонизиращ ефект. Колагенът и пептидите допринасят за коригиране на фините линии. Екстракти от райска ябълка и хризантема изглаждат микрорелефа, а тези от тученица, канела, анасон и дюля придават естествено сияние. Перфектното съчетание от напреднала технология и природни ресурси.

Кислородна маска

Този тип козметични маски за лице могат дори да направят процедурата по-забавна и да повдигнат настроението ви, докато се грижите за кожата си. Поставяйки ги върху влажен епидермис, те правят реакция с кислорода, в резултат на което се образува гъста почистваща пяна. Purederm Deep Purifying Black O2 Bubble Mask Volcanic е точно от този тип, като в състава ѝ влиза и вулканичен екстракт. Идеална е за дълбоко почистване на порите, тяхното свиване, детоксикиране и хидратация на лицето.

Сплаш маска

Този вид продукти със сигурност ще предизвиква все повече внимание, тъй като спокойно можем да го наречем “мързелива грижа за лицето”. Не защото сме нехайни към здравете на кожата, а защото използването му е изключително бързо. Просто наплискваме лицето и оставяме ценните съставки да действат. Сплаш маската Blithe Rejuvenating Purple Berry Splash Mask е обогатена с екстракт от боровинка, за да осигури максимално насищане с антиоксиданти и противодействие на свободните радикали. Поддържа кожата гладка, еластична, чиста и балансирана.

След като вече сте запознати с последните новости от корейската козметика, можете да се потопите в богатото разнообразие от продукти в каталога на MAKEUP!