Точно това като грижа, което заслужавам. Мисля си го всеки път, когато пробвам нов продукт за красота. И съм любопитна да науча дали той ще отговори на очакванията ми. 

А красота можем да открием навсякъде. Харесвам онези моменти в късната сутрин на неделите, когато с приятелки се събираме на брънч и си говорим. За всичко. Има теми, от които би се изчервил и крайно смел мъж, има клишета, има и такива, от които се смеем до сълзи, или пък истински ни разплакват. 

Мед, палачинки и портокалов сок... В сутрините на една жена със сигурност трябва да има много нежност, споделеност и... витамин C. 

И докато си правим второ кафе (дълго с малко кокосово мляко), разменяме и съвети за красота. 

Един от последните продукти, които включих в сутрешната си рутина, е Mixa Niacinamide Glow. Така че имах какво да споделя като личен опит.

Кремът витализира кожата и е много добър интензивен хидратант. Съвсем малко количество от него е достатъчен за фин слой върху кожата, който да направи лицето свежо и с много сияние. 

Ползвах го редовно всяка сутрин. Ако тялото ми има нужда от кафе, за да се събуди, на кожата на лицето си давах коктейл от витамин C*, сквалан и ниацинамид. Комбинацията е за интензивна хидратация в продължение на 48 часа. 

  • Ниацинамид (витамин B3) намалява тъмните петна и уеднаквява тен.
  • Вложеният витамин C пък е с мощни антиоксидантни свойства и може да предпази кожата от свободните радикали.
  • Добавеният хидратира и заздравява кожната бариера. Освен това подсилва производството на колаген, който е така важен за всяка жена. 

Кремът не създава лепкаво усещане след нанасяне, разнася се лесно и се абсорбира бързо от кожата. 

За мен естественият вид и подчертаването на красотата, без да се минават граници, винаги са били стремеж и критерий за добър вкус. С интензивната работа и натоварения график обаче не винаги може да се разчита само на природа и гени. Работата пред компютър, затворените порстранства, натоварването, напрежението често придват на лицето уморен вид и кожата е безжизнена. 

Mixa Niacinamide Glow е леко тониран крем и придава на кожата здравословен блясък. Точно толкова, колкото да направи тена да изглежда равномерен. Точно толкова, колкото й трябва на една жена след натоварен ден, за срещата с приятелки да изглежда свежа и озарена.

Точно това като грижа, което заслужавам.

Вече повече от 100 години Mixa е експерт в грижата за чувствителната кожа. Ако търсите истински ефективна грижа, която няма да предизвика алергична реакция или раздразнение, то Mixa е вашата козметика.

Благодарение на редица изследвания, дългогодишен опит и сътрудничество с водещи лекари и дерматолози, тази френска марка постепенно изгражда името си и се превръща в истински специалист. Продуктите на марката отговарят на най-строгите изисквания по отношение на грижата за чувствителната кожа на малки и големи.

 

*дериват на витамин C